دانلود با لینک مستقیم فایل{مقاله اثر املاح معدني بر بدن}

مقاله اثر املاح معدني بر بدناملاح معدني,بدن,اثر املاح معدني بر بدن,مقاله اثر املاح معدني بر بدن,عناصر معدنی ماکروکلسیم,متابولیسم,دانلود مقاله اثر املاح معدني بر بدن
مقاله اثر املاح معدني بر بدن|50019084|zb

دانلود
این فایل در قالب Word قابل ویرایش، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی می باشد



قالب: Word


تعداد صفحات: 38
توضیحات:

مقدمه


تمام غذاها علاوه بر اجزای اصلی دارای مقادیر متفاوتی مواد معدنی هستند. مواد معدنی ممکن است بصورت نمکهای آلی یا غیر‌آلی یا بصورت ترکیب شده با مواد آلی وجود داشته باشند. برای مثال می‌توان به فسفر موجود در فسفوپروتئین و فلزات موجود در آنزیم‌ها اشاره کرد.


بیش از 60 عنصر در غذاها وجود دارد. معمولا مواد معدنی را به دو دسته تقسیم می‌کنند.


1- اجزاء نمکی اصلی 2- عناصر ناچیز


اجزای نمکی اصل شامل پتاسیم، سدیم کلسیم منیزیم، کلرید، سولفات، فسفات و بی‌کربنات هستند. عناصر ناچیز را می‌توان به سه گروه تقسیم کرد.


1- عناصر مغذی ضروری که شامل آهن،‌مس، ید، کبالت، منگنز و روی می‌باشند.


2- عناصر غیر رسمی مغذی که شامل آلومینیوم، بر، نیکل، قلع، کروم هستند.


3- عناصر سمی غیر مغذی که شامل جیوه، سرب ارسنیک،‌کادمیم و آنتیموان می‌باشد.


معمولا مواد معدنی موجود در غذاها توسط خاکسترسازی یا سوزاندن معین می‌گردد. این عمل مواد آلی موجود در غذا را نابود می‌کند و فقط مواد معدنی باقی می‌ماند.


در اواسط قرن 19 دانشمندان نشان دادند که مخلوطی از کربوئیدارت – چربی، پروتئین و اب، بتنهایی قادر به تامین رشد نمی‌باشد بدینجهت دانشمندان به خاکسر باقیمانده غذا که غیر قابل احتراق بود توجه بیشتر کردند. از سال 1880 تاکنون پی‌بردند که این خاکستر از عناصر بسیاری که در تغذیه انسان نقش حیاتی دارد تشکیل شده است.



مطالب دیگر:
ديفنسينديازپام داروهادینامیک قطاردین شناسی نبوت امامتدیفتریدیدگاه های نو در برنامه ریزی آموزشیدومین کارگاه آموزشی مدیریت دانشدوره ی اقدام پژوهی معلماندوره کواترنری و اتفاقات آندوره آموزشی مهندسی سازمان و مشاغلدوره آموزشی سیستم مدیریت یکپارچه و ممیزی آندوره ایلخانی مصادف باحکومت غازان خان،محمد الجایتو،ابوسعیدبهادرخاندوربین ها و اسکنرهای دیجیتالیدنیای کوچک و بزرگدفترچه فعاليتهاي عملي در دوره کارورزی زنان و زایماندستورعمل های واحدهای سیار و ثابت عرضه مواد غذاییدستورالعمل سلامت، ايمني و بهداشت عوامل اجرايي پسمانددستور كار آزمايشگاه فيزيك جديد 1دستور العمل نحوه محاسبه امتیاز مقالات ISIدستور العمل روش های صحیح نمونه گیری جمع آوری و انتقال نمونه به آزمایشگاهدستگاه هاي ورودي خروجيدستگاه عصبیدستگاه تولید مثل در گیاهان عالی – پیدازادان و نهاندانگاندزانفكتان ها و نحوه انتخاب آن درمحيطهاي آزمايشگاهيدریاچه ارومیه و مرگ آن